Kleine dingen om het uiterlijk van je huis te veranderen

Kleine dingen om het uiterlijk van je huis te veranderen

Van tijd tot tijd zijn we allemaal toe aan verandering. Nieuwe kleren, nieuwe spullen en zo ook een nieuwe uiterlijk van ons huis. Een verbouwing of verhuizing is echter hartstikke duur en hier zit je natuurlijk niet steeds op te wachten. Er zijn echter een hoop kleinere dingen die je kunt veranderen om je huis toch een totaal ander uiterlijk te geven. Zo heb je toch een nieuwe gevoel zonder hoge kosten of een hoop gedoe. Wij hebben een paar simpele dingen voor je op een rij gezet.

Schaf nieuwe decoratie aan

Het makkelijkste om te veranderen aan je huis is de decoratie. Zet eens een mooie bos bloemen op tafel, of hang een nieuwe schilderij aan de muur. Ook kleine dingen zoals de kussentjes of de bank of de fotolijstjes op de kast vervangen kunnen al zorgen voor een nieuwe look. Ook kun je een iets grotere verandering doen door nieuwe lampen aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld voor een hele grote lamp in plaats van een kleine, of kies een lamp met een ander kleur licht.

Deel de kamer opnieuw in

Als je niks nieuws aan wilt schaffen, kun je de kamer er toch compleet anders uit laten zien door de meubels te verplaatsen. Zet de bank aan de andere kant van de kamer en zet de tv hier weer tegenover. Ook in slaapkamers is dit makkelijk toe te passen. Zet je bed bijvoorbeeld eens in de hoek van de kamer in plaats van in het midden of andersom. Of zet je kledingkast tegen een andere muur. Deze veranderingen kosten helemaal niets en toch ziet je kamer er totaal anders uit.

Knap de tuin op

Als je je huis graag een ander uiterlijk wilt geven kun je meteen de tuin opknappen. Zo is je tuin meteen weer netjes en je hebt een ander uitzicht vanuit je huis. Plant bijvoorbeeld een mooie appelboom of zet een grote rozenstruik neer. Dit vrolijkt je tuin op en ook de vogels en andere dieren zullen blij zijn met het extra groen in je tuin. Ook kun je een exclusieve luifel boven de voordeur ophangen. Van binnen zie je dit niet, maar de buitenkant van je huis ziet er heel anders uit.

Back to Top