Waar hou jij rekening mee bij het inrichten van je huis?

Waar hou jij rekening mee bij het inrichten van je huis?

Aangezien je op Interieurexpert zit heb je ongetwijfeld interesse in een mooie inrichting van je huis. Nu zijn wij altijd erg benieuwd naar waar jij dan precies op let. Is dit puur de styling van je huis of hou je hierbij ook rekening met het milieu en het welzijn van de natuur?

Dit kan namelijk op een hoop verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van gerecyclede meubelen, lampen die net even wat minder energie verbruiken dan andere lampen, maar ook door je huis op een energie zuinige wijze in te richten en jezelf te voorzien van groene energie vormen of het zelfs zelf opwekken van energie.

Aankleden van je woning

De meeste mensen beginnen met de grote dingen in het huis. Erg logisch dit is ten slotte de basis van je woning en valt het meeste op. Denk bijvoorbeeld aan de kleur op je muren, maar ook je bank. Daarna is het tijd om je huis eigen te maken en het te voorzien van een gezellige inrichting.

Daar horen natuurlijk ook lampen bij en lampen zijn nu net hetgeen waar Vandebron aandacht voor vraagt. Naast al je huishoudelijke apparaten natuurlijk zoals je wasmachine, vaatwasser etc.

Met z’n allen zorgen we voor een enorm groot energieverbruik waarvan veel van dit verbruik schadelijk is voor het milieu. Daarom probeert Vandebron bewustwording te creëren rondom energievormen zoals; Windenergie en Zonne energie

Koop dus de lamp die je wilt, maar denk wel even aan waar je energie vandaan komt.

Maar goed… weer terug naar het onderwerp…

De ideale woning

De ideale woning is natuurlijk erg persoonsafhankelijk, maar ik geloof dat elke ruimte ook al is het een kelder, kan voelen als een echt huis. Dit kan vaak al met simpele en kleine dingen. Ken je Desenio bijvoorbeeld al? Super leuke posters en lijsten waarmee je je huis niet alleen mooi kan versieren, maar ook nog eens een persoonlijk tintje kan meegeven.

Wat ik eigenlijk probeer duidelijk te maken is dat je met meer rekening moet houden dan enkel je verf op de muur en de bank in je woonkamer. Je inrichting stopt hier niet bij zowel visueel (accessoires), maar ook zeker achter de schermen waarbij energie centraal staat!

Back to Top