In 3 stappen een muursticker aanbrengen op uw wand

In 3 stappen een muursticker aanbrengen op uw wand

Bent u aan het klussen huis en wilt uw bepaalde ruimtes eens voorzien van een nieuwe uitstraling, maar heeft u nog geen idee hoe u dat moet bewerkstelligen? Probeer het eens met muurstickers. Dit wordt gezien als de ideale wanddecoratie. Zodoende hoeft u niet in de weer met kwasten en potten verf die ook nog eens een aanslag zijn op uw portemonnee. Muurstickers zijn ideaal om uw woning op te fleuren. Raakt u geïnteresseerd en bent u benieuwd hoe u muurstickers aanbrengt op uw wand? Lees dan dit artikel verder en breng voortaan zelf deze prachtige decoratiestickers aan.

Stap 1: Zorg dat de ondergrond glad is

Muurstickers plakken alleen maar op een gladde ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan deuren en tafels, maar ook op de muur. Indien u een ruwe ondergrond heeft, dan zal de sticker misschien wel plakken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Ook moet u ervoor zorgen dat het gedeelte stofvrij wordt gemaakt. Dit kunt u met een normale doek schoonmaken.

Stap 2.: Kijk of de muursticker past

Het is ontzettend belangrijk om op voorhand te controleren of de muursticker daadwerkelijk op de ondergrond past. Waarschijnlijk heeft u als een geschikte locatie gevonden voor uw sticker, maar als de sticker te groot is, dan gaat het hele feest niet door. Daarom is het goed om vooraf te kijken of de maat van de muursticker overeen komt met de locatie waar deze wordt geplakt. De lengte van de muursticker vindt u op de verpakking, dus u kunt dit heel gemakkelijk aflezen en opmeten of de locatie net zo groot is.

Stap 3: Het aanbrengen van de muursticker

Bij het aanbrengen haalt u eerst de bovenkant los. U trekt een klein hoekje van het schutpapier los en plakt het eerste gedeelte op de ondergrond. Vervolgens gaat u steeds een groter stuk beplakken met uw ene hand en met uw andere hand strijkt u de muursticker plat. Op die manier voorkomt u dat er luchtbelletjes ontstaan. Nadat u de hele sticker eraf heeft gehaald en glad heeft gestreken bent u klaar. U kunt vanaf nu genieten van een mooie muursticker in uw woning.

Back to Top