Top 10 woonmagazines

Top 10 woonmagazines

Als echte interieurliefhebber ben je het liefst 24/7 bezig met je interieur en misschien ook wel je tuin. Niet zo gek ook, want in de woonwereld zijn er continue trends die elkaar afwisselen.

Wat dit seizoen misschien een hippe kleur is kan volgend seizoen weer een beetje achterhaald zijn. De gemiddelde Nederlander kan zich hier niet zo druk om maken, maar de interieurliefhebbers onder ons kunnen hier helemaal in op gaan.

Om op de hoogte te blijven van alle in’s en out’s kun je woonbeurzen bezoeken. Benieuwd naar de opkomende woonbeurzen de komende 2 maanden? Kijk dan even naar dit artikel. Doe je liever inspiratie op vanuit huis? Dan zijn woonmagazines een goede inspiratiebron.

Woonmagazines

Het Nederlandse medialandschap telt erg veel woonmagazines, maar welke zijn nu de leukste en meest populair?

  1. VT Wonen
  2. Ariadne At Home
  3. Eigen Huis en Interieur
  4. Seasons
  5. Elle Decorations
  6. More Than Classis
  7. Residence
  8. UW
  9. Buitenleven
  10. Home and Garden

Je kunt de tijdschriften natuurlijk los kopen, maar vaak loont het om een abonnement af te sluiten. Omdat de magazines niet zo goed meer verkopen als vroeger zijn er vaak hele scherpe acties. Dus als je een tijdschrift graag leest kun je eens online op zoek gaan naar een kortingsactie.

Andere inspiratiebronnen

Natuurlijk zijn er naast woonbeurzen en woonmagazines ook andere inspiratiebronnen. Als eerste heb je natuurlijk internet. Er zijn onwijs veel blogs te vinden over wonen en interieur, elke blog met een persoonlijke kijk op inrichten. Op Pinterest vind je ook erg veel mooie inspiratieplaatjes. Deze afbeeldingen worden ook vaak op blogs gebruikt.

Je kunt ook dagelijks lekker op de bank woonprogramma’s kijken. Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, een nieuw interieur wilt of je tuin wilt veranderen.

Back to Top