Deze cadeaus geef je hem om zijn huis op te leuken

Deze cadeaus geef je hem om zijn huis op te leuken

Een vriend van je heeft een nieuwe woning en geeft een klein feestje als housewarming. Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aan komen. Maar wat geef je een kersverse eigenaar van een woning of appartement? Hieronder hebben wij een aantal tips voor je.

Natuurlijk kun je bijna alle mannen altijd wel blij maken met een bierpakketje of een flesje wijn. Als je echter voor een iets origineler cadeau wilt gaan, zul je wat meer je best moeten doen. 

Huisnummers

Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van waar je vriend gaat wonen en of hij al nummers heeft hangen of niet. Als hij echter nog geen huisnummers heeft voor bij de voordeur, is dat een enorm leuk cadeau om te geven. Je kunt deze in allerlei vormen en ontwerpen komen en het geeft echt een persoonlijk tintje aan de woning. 

Fotolijstjes

Een huis zonder foto’s is geen echt huis. Geef je vriend daarom een paar leuke fotolijstjes die hij ergens in zijn huis weg kan zetten. Vind je fotolijstjes een beetje saai? Ga dan eens voor een leuke wanddecoratie en laat een paar van de favoriete foto’s van je vriend afdrukken op bijvoorbeeld canvas. Je kunt ook een cadeaubon voor bijvoorbeeld Ixxi cadeau geven. Zo kan hij zelf kiezen welke foto’s hij laat afdrukken en welke niet.

Maak je eigen cadeaubox

Er is niets zo leuk als het krijgen van een gepersonaliseerd cadeau. Koop een leuke mand en ga op zoek naar spulletjes die goed bij je vriend passen. Houd hij van koken? Geef hem dan een leuke kruidenset. Andere leuke, maar praktische ideeën zijn bijvoorbeeld een emmer met een hele set aan schoonmaakspullen en middelen of, als je echt voor een grappig cadeau gaat, een toren van wc papier.

Decoratie

Voor decoratie kun je natuurlijk eindeloos dingen bedenken. Zo kun je gaan voor een mooie plant of een lekker dekentje voor op de bank. Heeft hij een appartement met balkon? Geef hem dan een balkon barbeque! Deze grappige dingen kun je aan de rand van je balkon hangen. Als hij echt een tuin heeft is bijvoorbeeld een bijenhotel met een zakje bijenzaad ook erg leuk.

Nog meer ideeën

Hebben we je nog niet op het juiste idee gebracht en ben je er nog steeds niet uit wat je hem cadeau moet geven? Kijk dan eens op de website van HUMK. Hier vind je de leukste en meest originele cadeaus voor mannen en voor elke gelegenheid!

Back to Top