De populairste vloer van dit moment, de betonlook gietvloer

De populairste vloer van dit moment, de betonlook gietvloer

Je leest het goed, de houten vloer is niet langer de populairste keuze als het gaat om een woonkamer in Nederland. De gietvloer wordt steeds vaker gekozen en dat heeft natuurlijk een oorzaak. Deze vloeren kunnen namelijk een karakteristiek effect aan de woonkamer geven en daarom perfect passen bij een traditionele of industriële stijl van het interieur. Een gietvloer is bovendien geschikt voor alle ruimtes in huis, als je ervoor kiest om een betonlook vloer in één keer te laten gieten dan kun je er bovendien voor zorgen dat het allemaal een geheel lijkt en compleet gelijkvloers is.

Het voordeel van een gietvloer in één keer laten gieten

Zoals genoemd is het mogelijk om een gietvloer en alle ruimtes van de woning aan te brengen en in één keer te laten gieten. Dit levert het voordeel op dat je alle vloeren op dezelfde hoogte kunt laten aanbrengen. Vervolgens heb je geen randjes en naden meer in de vloer wat een enorm voordeel met het schoonmaken op zal leveren.  

Kosten betonlook gietvloeren

Het is bovendien een stuk goedkoper om alle ruimtes in één keer aan te pakken. De gietvloer prijs per vierkante meter wordt namelijk lager naarmate het oppervlakte groter wordt. Dit komt omdat de specialist dan alle vloeren in één keer kan doen, je hoeft vervolgens alleen maar even te wachten tot de vloer droog en hard is en je  kunt er volop gebruik van maken.

Laat een gietvloer op maat maken

Zoals genoemd zijn er steeds meer bedrijven bijgekomen die je kunnen helpen met het maken van een hoge kwaliteit gietvloer. Je kunt contact opnemen, een lijstje van jouw wensen doorgeven en eventueel ook een ontwerp. De gietvloer expert gaat er vervolgens mee aan de slag om het ontwerp voor je uit te voeren en jouw nieuwe gietvloer helemaal op maat te maken.

Back to Top