Reden waarom je een nieuw bed moet kopen

Reden waarom je een nieuw bed moet kopen

Om de zoveel jaar is het weer eens tijd om van matras te wisselen. Je wordt wakker met rugklachten en je merkt dat je niet meer lekker ligt. Dan koop je een nieuw matras, maar eigenlijk wil je een nieuw bed kopen. Misschien vind je je huidige bed niet mooi meer, wil jij je slaapkamer een upgrade geven of is jouw bed te klein, omdat je tegenwoordig niet meer alleen slaapt. Er kunnen ontzettend veel redenen zijn om een nieuw bed te kopen en voor iedereen is dit weer een andere reden die de doorslag kan geven.

Wat voor bed past bij jou?

Wanneer je jong bent, begin je vaak in een bed met een houten lattenbodem met daarop een matras. Daarna krijg je of een groter bed met lattenbodem of krijg je misschien wel een boxspring. Zelfs een waterbed behoort dan tot de opties. Kijk naar de ruimte die je hebt en bepaal wat voor jou mogelijk is. Heb jij een hele kleine kamer waar je in moet leven, kies dan voor een hoogslaper, zodat jij daaronder een fijne hoek kunt maken. Heb jij alle ruimte en wil je comfort? Dan kun je het beste kiezen voor een boxspring.

Hoe kleed je je bed mooi aan?

Wanneer je dan eindelijk je bed uitgekozen hebt, is het tijd om deze mooi aan te kleden. Kijk naar de kleuren van de rest van je huis of van je slaapkamer en koop lakens die hier mooi bij passen. Koop een sprei die mooi bij de rest van de sfeer past, bijvoorbeeld een mooie glimmende vacht bij een luxe sfeer of een gehaakte sprei bij een rustige kamer met veel natuurlijke materialen. Koop tenslotte sierkussens die het bed afmaken, je creëert het hotelkamer gevoel wanneer deze mooi bij de sprei passen, maar wanneer je dit niet wil, kun je alle kleuren kopen die je zelf mooi vindt. Het moet tenslotte wel bij jou passen. Om het binnen budget te houden, zou je de VidaXL kortingscode kunnen gebruiken.

Back to Top