De leukste hondenspeeltjes voor in huis

De leukste hondenspeeltjes voor in huis

Naast katten, aquariumvissen, vogels en konijnen, zijn honden een van de populairste huisdieren in Nederland. Naar schatting heeft een op de zeven Nederlanders een trouwe viervoeter in huis rondlopen. Een hond is gezellig en brengt leven in de brouwerij. Maar het hebben van een hond brengt uiteraard ook enkele verantwoordelijkheden met zich mee. Jouw trouwe viervoeter heeft voldoende aandacht, voeding en beweging nodig. Honden gadgets van Jansen Enterprises kunnen dan ook niet ontbreken. Spelen met je hond geeft niet alleen plezier, maar houdt ook de conditie van je hond op peil. Dit zijn de leukste hondenspeeltjes voor in huis:

1. Kong

Dit populaire kauwspeeltje van Kong is geschikt om jouw hond urenlang bezig te houden. Het is veilig, duurzaam en leuk. Honden hebben een natuurlijke behoefte om te spelen en te kauwen. Bovendien kun je het speeltje vullen met allerlei lekkere traktaties. Dubbel genieten dus!

2. Bal

Een hond is van oorsprong een echt jachtdier. Het merendeel van de honden zal dan ook gek zijn op ballen. Een bal is immers ideaal om jachtspelletjes mee te spelen. Door het stuiteren van de bal wordt je hond uitgedaagd om snel te sprinten, remmen, keren en draaien, dit zou misschien eerder een idee voor in de tuin zijn als je niet zo’n grote woonkamer hebt voor je hond om in te rennen.

3. Puzzelen

Puzzelen is goed voor je geestelijke gezondheid en dat geldt ook voor dieren. Wil je jouw hond langer dan een paar minuten bezig houden? Dan is een uitdagend puzzelspel zeker geschikt! Er zijn verschillende varianten hondenpuzzels verkrijgbaar met elk hun eigen niveau. Je kunt je hond dus blijven uitdagen.

4. Bijtspeelgoed

Bijtende honden zijn vaak niet zo geliefd, maar wist je dat bijten ook veel voordelen heeft voor een hond? Zowel voor de gezondheid als het welzijn van de hond, is bijten en kauwen erg belangrijk. Bovendien houden ze ervan om lekker op van alles te kauwen en te bijten. Uiteraard willen we voorkomen dan mensen en dieren als bijtspeelgoed worden gezien. Bijtspeeltjes kunnen dan ook niet ontbreken in huis!

Honden zijn actieve dieren die gek zijn op spelletjes. Hondenspeeltjes komen dus altijd van pas. Met de honden gadgets van Jansen Enterprises stimuleer je op een leuke manier de ontwikkeling van je hond en creëer je een sterkere band. Je wilt niets liever toch?

Back to Top