Allerlei soorten plafonds

Allerlei soorten plafonds

Er zijn heel veel soorten plafonds, voor elke verdieping of ruimte weer anders. Er zijn systeemplafonds, kunststof plafonds, houten plafonds, spanplafonds en zo zijn er nog wel meer variaties. De plafonds in kerken en moskeeën zijn rijkelijk versierd met allerlei soorten verf en beelden, zoiets zal je bij een bedrijf niet snel tegen komen. Je kunt je plafond ook met heel veel verschillende materialen afwerken, de keuze is afhankelijk van de functie van de ruimte. Voor een verlaagd plafond kun je kiezen uit, PVC, kurk, een spanplafond en nog veel meer. Het lijstje is bijna oneindig.

ROCKFON plafond

ROCKFON in onderdeel van ROCKWOOL, ’s werelds grootste producent van steenwolproducten en ook bijna de grootste in isolatie. ROCKFON is eenvoudig en gemakkelijk te installeren. Het zijn duurzame oplossingen, het beschermt de mensen tegen lawaai en brand. De producten van ROCKFON bieden een oplossing voor ontwerpvraagstukken en voldoen aan belangrijke vereisten op het gebied van binnenklimaat. Ze staan bekend om hun hoge esthetische waarde en uitstekende eigenschappen: superieure akoestische kenmerken, brandveiligheid, vochtbestendigheid en een optimale lichtreflectie. ROCKFO       N is het meest verkochte plafondmateriaal in Nederland. Door de samenstelling van deze plafondplaten is het in bijna alle ruimtes toepasbaar.

Eenvoudig een plafond installeren

ROCKFON plafonds zijn een van de witste plafonds die er bestaan. Door dat de producten erg licht zijn, zijn de plafondplaten makkelijk te zagen en hebben ze geen acclimatisatie nodig. ROCKFON heeft een divers assortiment in de soorten plafonds die zij aanbieden. De plafonds kunnen met de verschillende materialen, die hierboven al eerder werden genoemd, afgewerkt worden. Je hoeft natuurlijk niet zelf Handige Harry te zijn, je kunt makkelijk en snel een bedrijf inschakelen die gespecialiseerd is in het installeren van plafonds. Dit is een familiebedrijf dat al sinds 1975 verschillende plafonds installeert en ze ook prachtig afwerkt. Ze helpen je ook met je wanden, moeten deze opnieuw gestuukt worden? Obimex helpt je!

Back to Top