5 tips voor een sfeervolle tuin

5 tips voor een sfeervolle tuin

Je tuin inrichten is voor sommige mensen ontzettend lastig. Je moet rekening houden met de grootte van de tuin als je een leuke sfeer wilt creëren. In dit artikel worden er 5 tips gegeven hoe jij het beste je tuin kan inrichten.

Buitenschilderij

Een buitenschilderij kan een saaie lange schutting leuk opbreken. Door een buitenschilderij op te hangen trek je de aandacht naar het schilderij toe. Daarom is het handig als het een mooi en kleurrijk schilderij is. Je kunt het schilderij he beste ophangen ergens in het midden va je tuin boven een lounge set bijvoorbeeld.

Lounge set

Een lounge set is ontzettend mooi en lekker om op te zitten. Als je een lounge set plaatst in je tuin zet het dan op een centraal punt in je tuin en het liefst waar ook een lekker zonnetje schijnt. 

Terrasverwarmer

Een terrasverwarmer is ideaal voor als je nog buiten wilt zijn als het koud is. Bij een feestje is een terrasverwarmer ideaal. Met een terrasverwarmer is het nooit koud en kun je in ieder jaargetij lekker buiten zitten. 

Vijver

Je eigen vijver in je tuin kan ontzettend leuk zijn als je tuin er groot genoeg voor is. Door een vijver in je tuin te plaatsen creëer je veel rust en het is ook nog eens leuk om naar te kijken. Als je een vijver wilt aanleggen dan moet je eerst een antiworteldoek plaatsen hierop kan je de vijver bouwen. Een antiworteldoek zorgt er mede voor dat het water niet wegloopt en dat er geen planten door het zeil heen groeien

Een buitenkleed

Een buitenkleed is ontzettend sfeervol. Er zijn verschillende soorten buitenkleden van groot tot klein. Ook heb je verschillende soorten materialen buitenkleden. Veel mensen denken dat een buitenkleed niet goed schoon te maken is maar dit is echter niet zo. Een kwalitatief goed buitenkleed is meestal van een soort zacht plastic gemaakt gemengd met een soort touw.

Back to Top