Welke kleur vloer bij licht eiken meubels?

Welke kleur vloer bij licht eiken meubels?

Welke kleur vloer bij licht eiken meubels?

Wil jij jouw woning gaan voorzien van een compleet nieuwe vloer, maar zit je er niet op te wachten om al jouw meubels ook opnieuw te moeten gaan aanschaffen zodat deze mooi matchen met de nieuwe vloer? Dan is het advies om tijdens de koop van jouw toekomstige vloer rekening te houden met de kleur van jouw meubelen. Zijn jouw huidige meubels uitgevoerd in de licht eiken kleur? Wij gingen voor je op zoek naar passende vloeren. Wel zo fijn!

Lekker anders met tegels

Wil jij dat jouw vloer mooi afsteekt tegen de licht eiken kleur van jouw meubelen? Dan is het wellicht een mooie optie om te kiezen voor een PVC Click Tegel. Deze tegels zijn relatief eenvoudig te leggen doordat ze zijn voorzien van een kliksysteem. In de basis zijn deze dus vergelijkbaar te leggen met het voor iedereen welbekende laminaat. PVC click tegels zijn voorzien van verschillende soorten uitstralingen, maar zijn over het algemeen niet van echte stenen tegels te onderscheiden. Ze komen echter wel met veel voordelen. Zo zijn deze tegels goed te combineren met een vloerverwarming dankzij de lage warmteweerstand, maar zijn ze ook enorm eenvoudig te onderhouden en schoon te houden.

Veel verschillende vloeren

Natuurlijk zijn er nog vele andere soorten vloeren beschikbaar voor jouw woning. Bij Solza.nl beschikken ze bijvoorbeeld over een groot assortiment laminaat, plak PVC en klik PVC vloeren die zijn voorzien van een Eiken uitstraling en structuur. Deze vloeren zijn over het algemeen ook bijna niet van een echte Eiken vloer te onderscheiden. Hierbij is het echter wel aangeraden deze goed langs je meubels te houden om eventueel vloeken van de soorten materialen te voorkomen.

Advies op maat voor jouw woning

Wil jij graag advies op maat voor wat de beste optie is voor jouw woning of heb je graag gewoon een paar extra ogen die met je meekijken? Maak dan gerust een afspraak in de showroom van SOLZA of bestel eenvoudig samples van de verschillende vloeren. Wanneer je de vloeren opties in het echt hebt gezien is het maken van een keuze immers een stuk eenvoudiger.

Back to Top