Waarom kiezen voor een bouwpakket trap?

Waarom kiezen voor een bouwpakket trap?

Wie denkt dat een vakman moet worden ingeschakeld voor de montage van een trap in huis heeft het mis! Kies voor een bouwpakket trap om goedkoop uit te zijn en de trap al snel te kunnen gebruiken. Onder meer de molenaarstrap is een bekend type trap, die je eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Deze rechte, open trap wordt onder meer gebruikt om naar de vliering of zolder te gaan, om op een hoogslaper te klimmen, enzovoorts. Er zijn echter nog veel meer modellen bouwpakket trappen. Denk ook aan een wenteltrap of een vlizotrap, die je relatief makkelijk zelf monteert. In dit artikel vind je een aantal belangrijke voordelen van deze pakketten! 

#1: wees goedkoper uit met een bouwpakket trap

Een goede reden om voor een bouwpakket trap te kiezen, is het feit dat je hiermee voordeliger uit bent. Je hoeft geen vakman te laten komen om de trap in huis te plaatsen! Volg de stappen in de handleiding van de trap en monteer deze binnen een paar uur. Maak bij de montage van de trap altijd gebruik van professioneel gereedschap, om verzekerd te zijn van een fraai eindresultaat. Je kunt dit het beste met twee personen doen. 

#2: de trap is sneller te gebruiken bij een bouwpakket

Je wilt een trap mogelijk al op korte termijn kunnen gebruiken. Wanneer je voor een bouwpakket trap kiest, hoef je niet te wachten tot het moment waarop een vakman ruimte in zijn of haar agenda heeft. Na de levering van de trap, wat vaak niet langer dan een paar werkdagen duurt, kun je deze direct monteren. De montage van bouwpakket trappen neemt doorgaans niet meer dan een paar uur in beslag. 

#3: bouwpakket trappen in diverse modellen

Eerder in dit artikel werden al een aantal voorbeelden van bouwpakket trappen aangehaald. De diversiteit aan modellen geeft aan dat je voor iedere ruimte een geschikt model trap vindt. Kies je voor een wenteltrap, of ga je voor een rechte trap? Ga naar Houtcompleet.nl voor een compleet assortiment houten trappen.

Back to Top