Je eigen wellness in huis: zo regel je het

Je eigen wellness in huis: zo regel je het

Veel mensen bezoeken regelmatig een spa of wellness centrum. Heerlijk ontspannen in een jacuzzi of een sauna. Als je dit regelmatig doet, dan gaat er best veel geld in zitten. Het is dan misschien om na te denken over een wellness in huis. Waarom zou je het thuis niet net zo prettig maken als in de spa? Er zijn eindeloze mogelijkheden om je eigen wellness resort in huis te creëren! Hiervoor kun je uitstekend terecht bij Elite Wellness: daar vind je alles wat je nodig hebt om je eigen spa in huis te maken.

Een jacuzzi kopen

Iets wat natuurlijk niet te missen is als je een wellness in huis wil maken, is een Jacuzzi. Een Jacuzzi is eigenlijk een merk, maar veel mensen gebruiken het als begrip voor een bubbelbad of hottub. Het maakt niet uit hoe je het noemt, je kunt er makkelijk een kopen. Je hoeft daarvoor ook geen fortuin kwijt te zijn; er zijn jacuzzi’s in verschillende prijsklasses. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een jacuzzi voor twee personen, maar ook voor een jacuzzi voor vijf personen. Je kunt dus zelf kiezen hoe duur je het maakt.

Een sauna aanschaffen

Er zijn veel verschillende soorten sauna’s die je thuis kunt laten plaatsen. Het is maar net wat jij graag in huis wil hebben. Ga je er voornamelijk alleen in zitten, of toch vaker met zijn tweeën? Wil je een traditionele Finse sauna of een infraroodcabine? Een infraroodcabine is een zeer efficiënte cabine die de spieren en gewrichten opwarmt middels infraroodstraling. Zo kunnen de spieren bij een veel lagere luchttemperatuur opgewarmd worden en ervaar je en minder benauwd gevoel. Ook kun je in een infraroodcabine zeker 45 minuten blijven zitten, waar dat niet kan in een traditionele Finse sauna.

Sporten en ontspannen tegelijk: de zwemspa

Iets wat je misschien nog niet kent, is de zwemspa. In een zwemspa kun je zo ver zwemmen als je wil, zonder dat je daar een groot zwembad voor nodig hebt. Zwemspa’s hebben krachtige jets die voor een flinke stroming in het bad zorgen. Hier kun je tegenin zwemmen en zo je spierkracht en je uithoudingsvermogen trainen. Na een intensieve training weer helemaal tot rust komen? Dat kan, want in een zwemspa kun je ook heerlijk relaxen!

Online kopen

Je hoeft helemaal niet veel tijd uit te trekken om een jacuzzi, sauna of zwemspa aan te schaffen. Je kunt ze namelijk gewoon online bestellen! Er wordt dan met je afgesproken wanneer je thuis bent en de door jou bestelde producten geleverd kunnen worden. Deze worden dan ook voor je aangesloten zodat jij thuis heerlijk kunt genieten.

Voor meer aanbod in zwemspa’s en jacuzzi’s kun je terecht bij spa-pro.eu.

Back to Top