Functionele design meubels

Wat voor soort woning u ook heeft, meubels hebben een bepaalde functie. Datzelfde geldt ook voor design meubels. De meubels die ze ontwerpen zijn op elkaar afgestemd. Al hun meubels zijn op de wensen van hun klanten af te stemmen.

Design meubels en functionaliteit

Op de website vertellen ze dat hun ontwerpen ‘stads’ zijn. Hiervoor hebben ze multifunctionele meubels waarin meerdere functies samenkomen om de ruimte optimaal te benutten. Hierdoor passen de meubels zelfs in de kleinste woningen.

Stel jezelf eens voor dat je lekker voor vrienden gekookt hebt en je gasten zijn klaar om gezellig aan tafel te gaan zitten, wijntje erbij en genieten van het eten. Je serveert het eten in stijl op een mooi opgediend bord. Nu zijn jullie met zen achten en de tafel is maar groot genoeg voor vier personen. Dan kun je kiezen om een extra tafel neer te zetten en overal wat stoelen vandaan te halen. Je kan ook niet altijd een grote tafel in huis laten staan, hiervoor heb je niet echt ruimte beschikbaar toch?

Hier heeft BoConcept mooie moderne uitschuifbare eettafels voor. Deze tafels heb je in verschillende modellen en uitvoeringen. Je hebt keuze uit verschillende materialen en kleuren.

Design meubels van BoConcept

Dit is een voorbeeld van een van de modellen tafels van BoConcept, uit de Bari collectie. Op de foto hierboven ziet u de tafel ingeschoven. Als u meer tafelruimte nodig heeft kunt u deze tafel uitschuiven en kan er een extra tafelblad opgelegd worden om de ruimte op te vullen. U kunt de volledig uitgeschoven tafel op de foto hieronder zien.

design meubel uitgeschoven

Dit is een van de rechthoekige modellen met een houten tafelblad. In de collectie van BoConcept hebben ze ook design tafels met glasplaten. Deze modellen kun je ook in een omtoveren van een vierpersoonstafel naar een tafel waar je met achten aan kunt zitten.

design eettafel met glazen tafelblad

In deze situatie is de tafel geschikt voor vier personen. Op het moment dat de tafel volledig is uitgeschoven dan heb je ineens een stuk meer ruimte tot je beschikking.

design eettafel uitgeschoven

Het kan zijn dat je helemaal geen rechthoekige tafel wilt hebben. Wellicht passen ronde tafels meer bij je type woning of persoonlijke smaak. Ook hierin heb je een breed aanbod aan tafels welke geleverd kunnen worden met een extra tafelbladen zodat je ze kunt vergroten. Hieronder volgen enkele voorbeelden van ronde tafels in normale staat, met daarbij een foto hoe ze zijn wanneer ze vergroot zijn.

wembley-klein

ronde design eettafel

Grootste versie van ronde designtafel

Op de site van kun je nog veel meer voorbeelden vinden van uitschuifbare tafels en design meubels.

Back to Top