Een saaie muur is verleden tijd!

Een saaie muur is verleden tijd!

Iedereen heeft het wel eens. Je hebt een kamer geverfd en uiteindelijk denk je, ‘dit is het toch niet’. Je kan ontzettend veel dingen doen met je muur. In dit artikel worden er een aantal mogelijkheden besproken. Op deze manier wordt jouw muur nooit saai.

Figuren verven

Als je het niet leuk vind om een egale kleur op je muur te hebben kan je er ook voor kiezen om in een andere kleur bijvoorbeeld een rondje te spuiten of verven. Zo heb je geen saai egale vlak.

Je muur zelf spuiten

In plaats van je muur te verven met een roller kan je er ook voor kiezen om je muur te spuiten of over je muur heen te spuiten als het al geverfd is. Muur spuiten? Waarom? Als  je jouw muur spuit krijg je een wat graffiti achtig effect dit kan ontzettend leuk staan in de kamer van de kinderen bijvoorbeeld.

Muurstickers

Tegenwoordig zie je het steeds meer. Muurstickers worden ontzettend veel gebruikt in woonkamers maar ook in baby kamers of in de slaapkamer. Een mooie tekst, de naam van je kind in zijn/haar eigen kamer dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Fotobehang

Je kan er ook voor kiezen om een fotobehang te plaatsen op je muur. Als je op een muur in je slaapkamer bijvoorbeeld een foto geplakt van je afgelopen vakantie in Curaçao is dat natuurlijk ontzettend leuk.

Houtstrips

Als je überhaupt geen muurverf of behang op je muur wilt hebben kan je er ook voor kiezen om houten strips op je muur te plaatsen. De strips zorgen voor een totaal ander effect dan muurverf. Hoe leuk zou het zijn als je een soort Oostenrijks skihut structuur op je eigen muur hebt. Houten strips zijn er in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Als je het liever van steen op een ander soort stof wilt hebben is dit ook zeker een mogelijkheid.

Natuursteen

Met name in de badkamer zie je het in de laatste jaren steeds vaker terugkomen. Door natuurstenen te gebruiken op je muur creëer je rust in je badkamer, een beetje hetzelfde idee als in een spa.

Back to Top