Een meubel van House of Dutchz

Een meubel van House of Dutchz

Een meubel van House of Dutchz? Dat kan zomaar een van de banken, fauteuils, tafels en stoelen zijn die het te bieden heeft. En eerlijk is eerlijk, met een meubel van House of Dutchz woon je mooi door ongeëvenaard vakmanschap. Daarmee onderscheid jij je van de rest en van alles wat standaard is. Want iedereen wil mooi wonen en zich wat betreft de keuze voor meubels toch onderscheiden?

Een typisch Nederlands product dat klasse uitstraalt

In alles is House of Dutchz Hollands Glorie, iets typisch Nederlands. Het woonmerk straalt klasse uit, valt op door de schoonheid, is gemaakt door vakmensen en bovendien zijn de meubels duurzaam. Je hebt meubelmakers en je hebt de vakmensen van House of Dutchz. Dat is precies de reden dat je een meubel van House of Dutchz uit duizenden herkent.  Je vindt ze dan ook voor bij mensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van meubels, die oog hebben voor design en die hechten aan comfort. Een meubel van House of Dutchz staat gelijk aan natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

Alleen het beste stof en het juiste leder voor de bijzondere meubels

De meubels hebben mooie vormen, subtiele details, stiksels, zitcomfort en hoogwaardige afwerking.  De meubels zijn gemaakt van de beste houtsoorten, van de beste kwaliteit en alleen de mooiste stoffen en het beste leder.  Kijk maar eens naar de banken van House of Dutchz. De afwerking is steeds van hoogwaardige kwaliteit en bijzonder zijn de details. De werkelijk prachtige stiknaden die meubels net dat beetje extra’s geven.  

Een meubel van House of Dutchz is altijd binnen handbereik

Ook de fauteuils hebben telkens een hoogwaardige afwerking en ook nu is de detaillering ambachtelijk en fraai. Het is hetzelfde bij de tafels, die ook stuk voor stuk kwaliteit bieden en uitstraling hebben. De tafels hebben een uitstekende symbiose met de zitmeubelen van het woonlabel. Vaak kijk je als je iets bijzonders zoekt veel te ver weg. Weet je niet meer wat in eigen land gemaakt wordt. Weet je niet meer wat Hollands Glorie is. Terwijl een meubel van House of Dutchz binnen handbereik is.  En die kans mag je eigenlijk niet laten liggen, want dat is Holland Glorie ten voeten uit.

De heerlijke banken maken ook het verschil in elk interieur

Neem de banken van House of Dutchz. Je hebt ze in een 4-zits uitvoering en heerlijk groot, zoals ze ook als hoekbank of als royale driezitter kunt aanschaffen. Ook de loveseats die aangeboden worden zijn opvallend mooi. Bijzonder is zeker wel dat je liefst zeven jaar garantie krijgt op een meubel van House of Dutchz. Zoveel vertrouwen is er in het geleverde vakmanschap. En als er iets aan de hand is, dan wordt er service bij je thuis geleverd. Is het probleem- als dat er al was- vaak zo weer verholpen en is je meubel van House of Dutchz weer als nieuw zo mooi.  Een meubel van House of Dutchz is concluderend altijd meer dan de moeite waard. 

Meubels van House of Dutchz koop je bij De Ruijtermeubel!

Back to Top