Een bar in je keuken

Een bar in je keuken

Er zijn verschillende plekken in je huis waar je een bar kunt laten plaatsen. Als je een bar in je keuken laat plaatsen kun je er niet alleen aan drinken, maar ook gebruiken als aanrecht en eettafel. Wij leggen de verschillende mogelijkheden en opties uit voor als je een bar in je huis wilt.

Soorten bars

Bars zijn er in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Je kunt een losse bar in je keuken laten plaatsen of een bar die vast zit aan je keukenblok. Voor een bar die vast zit aan je keukenblok heb je minder ruimte nodig dan voor een losse bar. Maar het voordeel van een bar die vastzit aan je keukenblok is dat je deze ook kunt gebruiken als aanrecht, bij een losse bar is dit niet zo praktisch. Op een losse bar kun je wel meer spullen kwijt en daar kunnen vaak ook meer mensen aan zitten vanwege de grootte.

Verschillende stijlen

Bars zijn er in diverse kleuren, soorten en maten te verkrijgen. Je hebt bars met een authentieke uitstraling maar er zijn ook moderne, strakke bars. De kleuren en het materiaal bepalen de uitstraling hiervan. Een bar van hout heeft namelijk een veel klassiekere uitstraling dan een bar van natuursteen. Door te kijken naar het interieur van de rest van je huis, kun je bepalen wat voor soort bar het meest geschikt is.

Extra’s

Een bar kun je afmaken met verschillende opties, zoals poten, barkrukken en een flessenhouder. De poten en de barkrukken kun je afstemmen op het design van je bar en het interieur van de rest van je huis. Er zijn barkrukken en poten voor de bar te verkrijgen van verschillende materialen en in diverse kleuren. Zo zijn er poten te verkrijgen die van metaal of van hout gemaakt zijn en barkrukken die in alle kleuren beschikbaar zijn.

Back to Top