Wicker loungeset blijft een trend!

Wicker loungeset blijft een trend!

Wanneer je op zoek bent naar een mooie loungeset voor in jouw tuin of balkon kun je eens een wicker vlechtwerk loungeset bekijken. Het vlechtwerk wat wordt gebruikt voor de lounge tuinmeubelen is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in mooie kleurtinten. Wicker is een kunststof vlechtwerksoort en wordt in de volksmond ook wel een rotan loungeset genoemd. Je kunt kiezen voor zowel een wicker loungeset als een wicker tuinset met prachtige comfortabele tuinstoelen. De loungeset en tuinset kunnen mooi op elkaar worden afgestemd qua kleur en vlechtwerkdraad dikte. Een prachtige consequente stijl in jouw tuin!

Handgevlochten wicker loungesets

Alle wicker loungesets worden met de hand gevlochten, onafhankelijk in welke prijsklasse de loungeset valt. Allereerst wordt een aluminium frame van een loungeset voorzien van een stevige poedercoating. Vervolgens wordt het wicker kunststof er omheen gevlochten. Wicker is verkrijgbaar in diverse soorten vlechtwerkdraad. Een kleine greep uit de collectie.

  • Plat vlechtwerkdraad
  • Rond vlechtwerkdraad
  • Halfrond wicker vlechtwerkdraad
  • 2-half; een plat vlechtwerkdraad met twee PVC kernen.
  •  

Collectie wicker vlechtwerk loungesets

Heb jij een grote tuin en wil jij graag een prachtige eyecatcher voor in jouw tuin waar je ook goed in kunt dineren? Dan is een lounge dining set een goede optie voor jou. Een lounge dining is een  traditioneel loungeset gecombineerd met een tuinset. Je zit fijn rechtop waardoor je makkelijker aan tafel kunt eten. Wil jij liever ‘onderuit gezakt’ loungen? Dan is een lage loungeset een goede optie. De collectie wicker vlechtwerk loungesets bij Tuinmeubelland bestaat uit een wicker loungesets met hoekbank,  lounge diningsets en wicker loungesets met losse bankdelen.

De beste aanbieding wicker loungeset

Wanneer je op zoek bent naar de beste en goedkoopste aanbieding van je loungeset. Neem dan eens een kijkje bij Tuinmeubelland. Met een ruime collectie van ruim 100 wicker loungesets zit er altijd een wicker loungeset naar wens bij. Niet alleen de grootste collectie lounge tuinmeubelen van wicker is aanwezig, Tuinmeubelland beschikt ook over een grote outlet met vele loungesets in de aanbieding.

Een wicker loungeset is een absolute aanwinst voor jouw tuin!

Zoek jij een lounge tuinbank die matcht met jouw wicker loungeset of juist een afstekend materiaal zoals hoogwaardig kunststof? Bekijk dan eens de mooie collectie tuinbanken van Tuinmeubelland.

Back to Top